PÅ BEINA: Simon Cowell priser seg lykkelig over at fallet ikke endte langt verre. Arkivfoto: AP
PÅ BEINA: Simon Cowell priser seg lykkelig over at fallet ikke endte langt verre. Arkivfoto: AP Foto: AP
Den legendariske talentshow-dommeren Simon Cowell (58) er igjen på beina etter den dramatiske ulykken før helgen.

58-åringen hadde hentet varm melk og var på vei opp trappen i huset sitt i London, da han plutselig besvimte fredag morgen.

Nakkekrage
Cowell fikk nakkekrage og ble hentet ut på båre, før han ble sendt til sykehus i ambulanse.

Nå innser den verdensberømte TV-personligheten, som sammen med samboer Lauren Silverman (40) har sønnen Eric (3), at han må ta bedre vare på sin egen helse.

– De tror jeg besvimte fordi jeg har lavt blodtrykk. Nå er det viktig at jeg tar vare på meg selv og finner ut av det helsemessige. Når alt kommer til alt, er jeg pappa, og det betyr at jeg har et større ansvar enn noen gang. Noen ganger får vi en påminnelse om at vi ikke er udødelige, og denne gangen var det min tur. Det var et enormt sjokk, sier Cowell i et intervju med The Sun.

Saken fortsetter under bildet
cowell
DOMMER: Simon Cowell (t.h), slik vi er vant til å se ham. Her sammen med de andre «America's Got Talent»-dommerne Howie Mandel (f.v), Mel B og Heidi Klum. Foto: AP

– Veldig takknemlig
Selv har han få minner fra det som skjedde i trappen.

– Jeg husker at jeg følte meg svimmel. Det neste jeg husker er at noen tok på meg en nakkekrage og at jeg hadde fryktelig vondt i hodet. Det må ha kommet fordi jeg slo hodet i trappen, forteller Cowell, som priser seg lykkelig for at han slapp så billig unna.

– Det kunne gått så mye verre. Jeg må få si at alle på sykehuset var fantastiske. Jeg er veldig takknemlig for det de gjorde. 

Simon Cowell fikk reise hjem etter ti timer, men legene beordret ham til å være i ro hele helgen.

Alesha Dixon (39) steppet derfor inn for Cowell på bare fem timers varsel på «The X Factor», skriver VG, som først omtalte saken i Norge.


Flere saker

FEM PÅ - Banning på golfbanen Sebastian spiller golf i Bærum. Fredag 08.05 2020
Send en hilsen til P4
Send en hilsen til P4 Onsdag 01.04 2020
Flere kanaler