Personvern

Personvernerklæring

P4 Radio Hele Norge AS (org.nr.: 963789505), Storgata 129, 2615 Lillehammer, Norge. Gjelder også datterselskaper. Heretter omtalt P4, P4-gruppen, gruppen, vi, oss eller vår. Vi er en del av Viaplay Group.

P4-gruppen er ansvarlig for dine personopplysninger og er forpliktet til å beskytte og respektere ditt privatliv og din personlige integritet når du bruker våre tjenester. Denne erklæringen hjelper deg å forstå hvilke personopplysninger vi behandler, hvorfor de samles inn, hvordan vi bruker dem og dine rettigheter.

Vi ber deg om å lese denne personvernerklæringen grundig. Dersom du har spørsmål er du velkommen til å kontakte oss.

Vær oppmerksom på at våre tjenester kan inneholde lenker til nettsider som drives av partnere, annonsører og konsernselskaper. Dersom du følger en lenke til slike nettsider ber vi deg være oppmerksom på at disse kan ha sine egne personvernregler og at vi ikke påtar oss noe ansvar for deres behandling av dine opplysninger. Du bør derfor gjøre deg kjent med deres personvernregler før du gir dem dine personopplysninger.

Personvern

Åpne alle

Kontakt oss

Spørsmål, kommentarer og forespørsler vedrørende dette Personvernreglement sendes til: e-postadresse p4@p4.no.

Kort fortalt

For å sikre at du får relevant informasjon og en best mulig opplevelse når du besøker våre nettsider og apper (heretter kalt «tjenestene») vil vi kunne samle inn informasjon og data ved bruk av informasjonskapsler (cookies) og liknende teknologier.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som inneholder opplysninger som for eksempel hvilken radiokanal du sist lyttet til på våre sider eller profilinformasjonen din. Disse tekstfilene blir midlertidig lagret på din enhet (PC, mobil eller nettbrett) og hjelper oss å gjøre ditt besøk på våre nettsider mer meningsfylt og positivt for deg, ved at vi husker informasjon om deg. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes. Dette kan administreres om ønskelig.

Informasjonskapsler

Åpne alle

Kontakt

Spørsmål, kommentarer og forespørsler vedrørende dette Personvernreglement sendes til: e-postadresse p4@p4.no.

Om persondata

Som beskrevet i vår personvernpolicy samler vi data om din bruk av våre tjenester. Dette gir oss verdifull innsikt, slik at vi kan lage enda bedre radiokanaler og innhold for deg. Eksempler på data vi samler er lyttemønster (hvor ofte og hvor lenge du lytter til våre kanaler, hvilke elementer du hører, når du bytter kanal eller slår av), hvilke saker du leser, hvilke konkurranser du deltar på og liknende informasjon.

Om du ikke har opprettet konto og er logget inn i våre tjenester samles data om deg separat for hver nettleser, datamaskin og mobilenhet, og du må eventuelt be om innsyn fra hvert sted du bruker oss. Dette betyr at data vi samler om deg i praksis ofte er anonyme inntil du velger å registrere deg (ved å opprette konto eller delta i en konkurranse eller lignende) og eventuelt gir samtykke til at dataene kobles.

Nedenfor kan du be om innsyn eller sletting av informasjon vi har om deg, både enkeltvis eller samlet.

Innsyn, endre eller slette dine data

Vi arbeider med å få på plass automatisk utlisting av dine data. Foreløpig er dette en manuell jobb. Dersom du ønsker informasjon om hvilke data vi samler om deg eller ønsker å endre eller slette disse kan du kontakte oss på linken under.

Kontakt oss om dine data