FROKOSTSHOWET: Andreas Velle og Elisabeth Carew leder Frokostshowet på P5.
FROKOSTSHOWET: Andreas Velle og Elisabeth Carew leder Frokostshowet på P5. Foto: P5

P5 og NRJ søker programledertalenter

Vi jakter nye programledere til våre kanaler for unge voksne.
P5 Hits ble etablert i 2010 og er nå landets største riksdekkende hitradio med rundt 200 000 daglige lyttere. Kanalen spiller etablerte hits fra år 2000 til i dag med artister som Kygo, The Weeknd, Sigrid og Maroon 5. P5 Hits sender døgnet rundt med hovedfokus på unge voksne mellom 20 og 35 år.

NRJ er radiogruppens kanal med den yngste målgruppen som primært henvender seg til lyttere fra 15-30 år. Her er det høyt fokus på å være først ute med ny musikk og ta for seg snakkiser som opptar ungdom og unge voksne. Kjerneartister er Astrid S, Kygo, Alan Walker og Ava Max.

Dette er deg
Du er over snittet glad i dagens hitmusikk, blid og positiv, liker oppmerksomhet og vet hvilket innhold som engasjerer lytterne.  Kjennskap til hva som til enhver tid rører seg i underholdningsbransjen er et stort pluss. I tillegg til å snakke på radio har du teft i sosiale medier og vilje til å ytterligere forbedre produktene våre. Du har et brennende engasjement for å underholde lytterne og skape innhold av høy kvalitet.

Erfaring fra radio, scene eller underholdningsbransjen er en fordel, men ikke avgjørende. Har du i tillegg kompetanse i redigering av lyd og video er dette positivt og det er ønskelig at du behersker programmer som f.eks Digas, Premiere og/eller Photoshop.

Du har/er
• oversikt over hva unge voksne er opptatt av og er en person målgruppen kan identifisere seg med
• god på å formidle historier på en kort og engasjerende måte
• godt språk og flink til å kommunisere
• lidenskapelig opptatt av og oppdatert på det som rører seg i musikk og underholdningsbransjen
• kreativ, idérik og ser løsninger i stedet for problemer 
• dreven på sosiale medier
• positiv og glad i å jobbe både selvstendig og i team
• gjerne journalistisk utdanning
• behersker norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Dette er jobben 
Som redaksjonell medarbeider i P5 Hits eller NRJ vil du jobbe i et kreativt og hektisk miljø som hver dag jobber for å skape innhold som engasjerer målgruppen og gjenspeiler deres liv. Redaksjonen består av ca 15 medarbeidere som planlegger og produserer radiosendinger, reportasjer, innhold til sosiale medier osv. Som programleder/reporter på våre kanaler får du mye ansvar, men også mange dyktige og erfarne kollegaer å kaste ball med.   

Arbeidsoppgaver
• Planlegge, produsere og avvikle radiosendinger
• Planlegge, produsere og publisere innhold til sosiale medier
• Planlegge og gjennomføre intervjuer

Er dette deg? Send søknad, CV og gjerne en video på inntil to minutter hvor du presenterer deg selv og formidler hva du er opptatt av i hverdagen.

(Videofilen kan maks være 100 mb. Er den større må den sendes via Dropbox eller lastes opp på en skjult YouTube-lenke, med lenken vedlagt i søknaden.)

Søknad og CV sendes så snart som mulig via linken under:

Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju. Alle søkere vil bli behandlet konfidensielt.

Vi tilbyr
Fast stilling som redaksjonsmedarbeider i et av Norges mest spennende mediehus.
Lønn og arbeidstid etter avtale, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.
Du blir en del av et engasjert, kreativt og fremoverlent miljø i våre helt nye lokaler på Hasle i Oslo.

Søknadsfrist: 13.06.21
 
Av personvernhensyn ønsker vi ikke å motta søknader på e-mail.

For spørsmål, kontakt:
aleksander.lilleoien@nentgroup.no / 934 99 700 (klubbleder)

P5 Radio Halve Norge er en del av P4-gruppen og eies av Nordic Entertainment Group (NENT Group), som er Nordens ledende underholdningsleverandør. I Norge er NENT kjent for merkevarer som TV3, Viasat 4 og P4 Radio Hele Norge. Som Norges største kommersielle radiohus, med fantastisk musikk og dyktige programledere, underholder vi over en million lyttere hver eneste dag. P4-gruppen driver i dag radiokanalene P4, P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro, P10 Country og NRJ - Hit Music Only.

Nordic Entertainment Group (NENT Group) er forpliktet til å jobbe for likestilling og mangfold og vi ønsker søknader fra alle kvalifiserte søkere, uavhengig av etnisitet, religion, alder, kjønn, seksuell legning og sivilstatus. Vi ønsker å sikre at din opplevelse av rekrutteringen er så god som den kan bli, så dersom du blir innkalt til intervju si fra dersom vi kan gjøre noen tilpasninger for deg.

Flere kanaler