0:00 | 0:57
Over 50 personer er siktet i "Dark Room" saken og det er ventet at langt flere vil bli siktet, mens mange saker også vil bli henlagt og siktelser frafalt.
 
I forbindelse med de enormt brutale avsløringene har flere blitt hengt ut med navn og bilde i sosiale medier. P4 Nyhetene kjenner til minst to saker.

Ifølge politiet er en av mennene ikke knyttet til overgrepsnettverket og mannen har derfor anmeldt uthengingen. 
- Min klient er fortvilet og er redd for hvordan dette kan gå utover hans famile, hans barn og ikke minst seg selv, sier advokatfullmektig Nicolai Løland Dolva. 

Folk må tenke seg om

Seniorrådgiver Hans Marius Tessem, i Norsk senter for informasjonssikring, oppfordrer folk til å beholde roen og ikke henger ut flere  personer i forbindelse med overgrepssaken. 

- Slike uthenginger med navn og bilde er veldig problematiske. Det er politiets oppgave å dømme, ikke folk flest. Her må man også tenke på familie og barn som blir rammet. Jeg tror ikke folk skjønner hvor hardt dette kan ramme, sier Tessem. 

Du er også leder for slettmeg.no, hvor vanskelig er det å fjerne dette fra nettet om det skulle vise seg å være feil?

- Det kan desverre være veldig vanskelig å fjerne slikt, og dermed kan det også bli en etablert sannhet, selv om det skulle vise seg å være feil. Så dette kan ødelegge liv, sier Tessem. Flere saker

Lærer at martyrdøden er «det viktigste i livet» Palestinske skolebarn lærer at martyrdøden er «det viktigste i livet». Tirsdag 12.11 2019
Flere kanaler