VINNER: Lisa Stokmo Hansen fra Harstad kan nå ta med seg samboeren og resten av familien til Hafjell etter at hun vant tidenes Vinterlyd-konkurranse på P4.
VINNER: Lisa Stokmo Hansen fra Harstad kan nå ta med seg samboeren og resten av familien til Hafjell etter at hun vant tidenes Vinterlyd-konkurranse på P4. Foto: Privat
0:00 | 3:00
– Å herregud! Mener du det?!

Slik hørtes det ut da Lisa Stokmo Hansen fra Harstad fikk en telefon fra P4s Michael Andreassen som kunne fortelle at hun hadde vunnet tidenes feteste Vinterlyd-premie.

Harstadværingen hadde som 5000 andre meldt seg på Vinterlyd-konkurransen, der hun måtte svare på hvilket jubileum P4 feirer i år, og hun måtte fortelle hva som var hennes beste konsertminne. Da svarte hun følgende:

«Mitt beste konsertminne må være Bigbang på Buktafestivalen i 2013. Den sommeren ble jeg og samboeren sammen og sangen The Oslo Bowl ble sangen vår etterpå!».

Og fasiten er at P4 feirer 25 år i år - og derfor slår vi ekstra på stortromma.

Da Lisa gikk av med seieren, innkasserte hun en premie de fleste kan bli misunnelig på. Hun vant nemlig en tur til Vinterlyd på Hafjell helgen 30. og 31. mars. For å komme seg dit, spanderer P4 fly fra Harstad på henne og familien, og når de ankommer Oslo står en Skoda KODIAQ 4x4 klar, som de kan kjøre til Hafjell. Vel fremme venter en leilighet til hele familien. 

I tillegg får de heiskort, gavekort på matvarer fra Extra, nettbrett fra Viafree, en Champions League-fotball fra Viasport, vinterjakker til alle fra Craft, et års dekkhotell fra Dekk 1, utepeisen «Hafjell» fra Varmefag og ett års forbruk av Nescafé gull.

Dette er trettende året på rad P4 har reist på Vinterlyd-turné. Siden P4 har 25-årsjubileum i år har vi invitert med oss tidenes beste artistrekke på turnéen. Artister som Nico & Vinz, Donkeyboy, Madcon og CLMD har til nå i år vært med Vinterlyd til Drammen, Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo. 30. og 31. mars går de siste konsertene av stabelen på Hafjell.

I lydspilleren øverst i saken kan du høre hvordan det hørtes ut da Lisa fikk vite at hun vant!