Iselin og Kjetil fikk vielse, gifteringer og et opphold på Son spa.
 • Iselin blir overrasket på tlf av Frokostshowet
  14.02.18
  02:59
  14.02.18
  02:59
 • Iselin ringer Kjetil og overrasker ham
  14.02.18
  02:10
  14.02.18
  02:10
 • Vielsen er i gang
  14.02.18
  02:37
  14.02.18
  02:37
 • Iselin og Kjetil gir hverandre sitt ja
  14.02.18
  02:40
  14.02.18
  02:40
Forrige uke spurte vi om det var noen der ute som kunne tipse oss om et par som har vært forlovet lenge, men ikke fått ut fingeren og giftet seg ennå.

Vi ønsket nemlig, i samarbeid med Human-Etisk Forbund, å gi bort en vielse, gifteringer og et opphold på Son spa til et heldig par.

Det var mange hundre som meldte seg på konkurransen, men valget falt til slutt på Iselin og Kjetil fra Krokstadelva som ble meldt på av sin venninne Kristin.

Saken fortsetter under bildet
vielse
GODE VENNINNER: Det var Kristin (t.v.) som meldte på Iselin (t.h.) og hennes forlovede Kjetil i vår konkurranse der man kunne vinne en vielse. Foto: Privat

Tirsdag morgen ringte programledere på Frokostshowet, Anne Marte Moe og Tomm-Espen Kroken, til Iselin for å overraske henne med nyheten om at hun skal gifte seg dagen etter. 

Deretter ringte Iselin til Kjetil på jobben hans for å overrekke de gledelige nyhetene. Hør lyd i toppen av saken!

På svært kort tid kastet brudeparet seg rundt og skaffet brudekjole, ringte venner og familie og foreberedte seg på å bli viet onsdag morgen.

Bruden ønsker å takke alle som hev seg rundt og bidro til at dagen ble så vellykket. Hun ønsker å takke Josefsson Frisør, Change, Baker Klausen og Brudesenteret AS som på svært kort varsel stilte med diverse nødvendigheter til den store dagen.

Ca klokken 08:40 onsdag morgen ble paret viet direkte på P5 Hits med sin nærmeste familie og venner til stede.

Saken fortsetter under bildet
bryllup
VIELSE PÅ LUFTA: Vi var mange som fikk ta del i Iselin og Kjetils store dag da de giftet seg direkte på P5 Hits. Foto: Human-Etisk Forbund

Nederst i saken kan du høre klipp fra da vi ringte Iselin, da Iselin ringte Kjetil, og selvfølgelig fra selve vielsen. Øverst i saken kan du se film fra den store dagen.

Vi ønsker det nygifte paret alt godt, og er svært takknemlige for å har vært en del av Iselin og Kjetils store dag.

valentines
UFORGLEMMELIG: Det ble en dag hverken venner, familie, paret eller programledere vil glemme med det første. Foto: Human-Etisk Forbund


Flere kanaler