0:00 | 1:50
I nesten to uker har Storbymorgen jaktet finalister til kåringen av "Norges sthøggeste tatovering". Etter å ha fått inn titalls tatoveringsbilder fra P5s lyttere, satt vi igjen med syv finalister. Med god hjelp fra tatoveringsekspertene Electric Linda og Kong Halvor, var det duket for finale.  

Hva kjennertegner  en sthøgg tatovering?
- At motivet i seg selv ikke er spesielt dekorativt og at tatovøren ikke har klart å lage pene og rene linjer. Det er en sthøgg tatovering. Folk må også være forsiktige med å tatovere seg i påvirket tilstand. Man kan ende opp med å få livsfarlig blodsykdommer - det kan ødelegge resten av livet ditt. Sjekk ut tatovøren og sjekk at det er et hygiensk sted, før du booker time for å få tatovering, forteller Electric Linda. 

Etter å ha gått gjennom de 7 finalistene, var juryen enstemmig: 
- Det er mange tatoveringer som kan fjernes ved å lage en cover up. Den vi har bestemt skal vinne, må fjernes med laser da den er vanskelig å tatovere over. Hun fortjener virkelig å få dette sponset, da de ikke er hennes feil, fortalte de to tatoveringsekspertene.

Valget falt på Silje Karoline og hennes store sommerfugltatovering i nakken. Det skulle i utgangspunktet være en cover-up av en mindre sommerfugl hun ikke var helt fornøyd med. Silje endte opp med en helsvart og altfor stor sommerfugl og fikk ingenting igjen da hun valgte å klage på den. Resultatet har gått hardt utover selvtilliten -  hun har alltid håret løst og går med skjerf for å skjule den.

Vinneren ble mildt sagt i ekstase da Storbymorgen ringte henne torsdag morgen for å fortelle at hun vant:

- Nei, du kødder! Vant jeg? Tusen hjertelig takk, jeg begynner snart å gråte! Dette føles helt herlig, jeg er så innmari lettet!

Resten av pallen
3.plassen gikk til Sara Johannesen, som i tenårene tatoverte initialene til eksen. I senere tid har den nye kjæresten fått henne til å dekke over med et forbudsskilt. Sara vant et gavekort på inntill 3000 kroner.

2.plassen kan Pål Erik Helgebostad smykke seg med. Han fikk tatovert "Kåt" på brystet, noe han i en alder av 28 år angrer bittert på. Sønnen hans på fire år har begynt å lære seg bokstaver - Pål er ikke så veldig interessert i å fortelle sønnen hva tatoveringen betyr. Laserfjerningen har en verdi på 20 000 kroner.
Flere kanaler