FLAT MAGE: For fire dager siden fikk Caroline Berg Eriksen sitt andre barn.
FLAT MAGE: For fire dager siden fikk Caroline Berg Eriksen sitt andre barn. Foto: NTB scanpix
Søndag ble Caroline Berg Eriksen og mannen Lars Kristian Eriksen foreldre for andre gang. Datteren har fått navnet Nàia. Som hun gjorde etter fødselen av sitt første barn Nelia, har Berg Eriksen også denne gangen delt et bilde av sin egen kropp kort tid etter fødselen, skriver TV2

– Jeg er så lei av å lese artikler om hvordan den ekte kvinnekroppen skal se ut etter en fødsel, skriver bloggeren under bildet som hun har delt på Instagram

Hun lurer på hvorfor det er greit for noen kvinner å dele bilder og være stolt av kroppene sine, mens andre bare får tyn. 

– Dette er meg og hvordan jeg så ut fire dager etter å ha født mitt andre barn. Jeg er stolt av meg selv, og har all grunn til å være det, skriver Caroline Berg Eriksen til sine 359.000 følgere på Instagram. 

Saken fortsetter under bildet


Helt siden 2009 har man kunnet følge livet til Caroline Berg Eriksen og mannen Lars Kristian Eriksen på bloggen «Fotballfrue», som nå kun bærer navnet til Caroline selv. 

På bloggen har hun delt viktige og mindre viktige øyeblikk fra hverdagen, men aller mest oppmerksomhet fikk hun kanskje rundt fødselen av sin første datter Nelia, i 2013. Bare noen dager etter fødselen delte Berg Eriksen et bilde av seg selv i kun undertøy - det gjorde mange forbannet. 

Den gangen var kritikken at hun ikke var et sunt forbilde og at hun kun delte bildet for å få oppmerksomhet rundt bloggen. Den gangen sa Caroline Berg Eriksen at hun ikke var forberedt på reaksjonene.

– Jeg syns det er synd at noen tror det er et PR-stunt, for om jeg kunne gjort dette om igjen, hadde jeg ikke postet det, skrev hun den gang ifølge TV2. 

Bildet hun har delt etter denne fødselen har i skrivende stund fått over 6000 likes og over 300 kommentarer der flere av de er positive. 


Flere kanaler